Yangın merdiveni kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına elverişli mürtefi birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı nedir ve ne hizmete yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini uydurmak karınin kullanılan bir kapıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tamlık binalarda en az 2 tane yangın çıkışı bulunması zorunludur. Hassaten konstrüksiyonlarda bulunacak zat sayısına rabıtlı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da peşış gösterecektir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedili hâl çabucak insanların binayı güvenle terk etmesini sağlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine handikap olur.

Yangın baplarında ivedili durumlarda içeriden dışarı tamam davranış lakırtı konusu evetğu kucakin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini tatminkâr görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlı kriterler kaynak önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle tamam bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Panik amerikan bar münteşir kapısının kilit sistemidir. Yegâne hamlede açılması gereken bir kilit mekanizmasına sahiptir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın prezantabl testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik tetkik geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Bir dahaki sefere tefsir yaptığımda kullanılmak üzere girişimı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Bu tarz şeylerin katı sıra, yangın kapısının menteşe ve kilitleme sistemine de özen buyurmak önemlidir. Menteşelerin ve kilitlerin yangına karşı dayanıklı ve emin olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında nazarıitibar edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işlemlevinin yitirilmemesi bâtınin hem de merdivenin yalnızca amacı derunin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura özen edilmelidir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Hatta, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği Yangın kapısı fiyat dair uyarıyorlar.

Report this wiki page